Acasă Actualitate Consilierul judeţean Adrian Negoiţă denunţă distribuirea nedreaptă a banilor

Consilierul judeţean Adrian Negoiţă denunţă distribuirea nedreaptă a banilor

523
DISTRIBUIȚI

Consilierul judeţean PSD Adrian Negoiţă a părăsit şedinţa CJ Timiş

„Şedinţa s-a transformat, din punctul meu de vedere, în bătaie de joc”, a declarat consilierul judeţean PSD Adrian Negoiţ.

Consilierul judeţean PSD Adrian Negoiţă a decis să plece din şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Timiş de marţi, 28 februarie.

Decizia de a părăsi şedinţa a venit în urma discuţiilor aprinse la un proiect de hotărâre legat de distribuirea unor sume de bani către cluburile sportive ale judeţului Timiş. Mai precis, distribuirea de sume de bani diferenţiate către două cluburi de motociclism ale judeţului Timiş, ambele cu performanţe notabile. Proiectul spunea că se alocă 75.000 de lei către Pascotă Racing Team şi 25.000 către Taifun Racing.

 

„Şedinţa s-a transformat din punctul meu de vedere în bătaie de joc. Cei care suntem în comisia de cultură-învăţământ cunoaştem cât de cât fiecare club ce perfomanţe are, participă sau nu sub sigla federaţiei, sunt multe aspecte… Înţeleg şi partea sentimentală a fiecăruia, dar să aloci nişte sume în stânga fără să ţii cont de dreapta, fără să ai nici un pic de aplecare asupra muncii, mă depăşeşte. De aia am şi plecat, să nu mai fiu pus în postura de a vota aşa ceva. Sunt două cluburi de motocilism cu rezultate sensibil egale, e meritul amândurora, sunt sportivi destul de buni. Şi clubul de la Lugoj este unul cu tradiţie. Eu spun că nu se distribuie aşa cum trebuie. Mie mi se pare normal ca toţi cei care suntem în comisie să stabilim. Nimic nu se întâmplă normal în acest consiliu”, a spus Adrian Negoiţă.

Până la urmă, la Pascotă Racing Team au rămas banii alocaţi – 75.000 de lei, iar la Taifun Racing suma s-a suplimentat cu 25.000 de lei şi a ajuns la 50.000 de lei.

Comentarii

comentarii