Acasă Actualitate Consiliul Concurenţei a anunțat că analizează tranzacţia prin care MedLife preia reţeaua...

Consiliul Concurenţei a anunțat că analizează tranzacţia prin care MedLife preia reţeaua de clinici Medici’s din judeţul Timiş

DISTRIBUIȚI

Consiliul Concurenţei a anunţat, joi, că analizează tranzacţia prin care MedLife preia reţeaua de clinici şi laboratoare Medici’s din judeţul Timiş. 

“Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care MedLife preia grupul Medici’s”, anunţă autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

MedLife este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe oraşe din România. Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Grupul Medici’s activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi prestează servicii de asistenţă medicală generală şi specializată, precum şi servicii de imagistică. Compania operează o reţea de clinici şi laboratoare în judeţul Timiş.

Comentarii

comentarii