Acasă Actualitate Consiliul de cartier Circumvalaţiunii are pagină de internet

Consiliul de cartier Circumvalaţiunii are pagină de internet

522
DISTRIBUIȚI

Consiliul Consultativ de Cartier Circumvalaţiunii a hotărât să creeze o nouă modalitate, mai simplă şi modernă, de a ţine legătura cu cei interesaţi de soarta şi problemele cartierului. Au creat o pagină de internet concepută special pentru timişorenii din Circumvalaţiunii, care poate fi accesată la adresa http://ccc-circumvalatiunii.blogspot.com. “Nu este un blog propriu-zis. S-a apelat la formatul de blog (blogspot.com) în primul rând pentru că este gratuit şi presupune o administrare şi actualizare uşoară. Un alt avantaj este că ultimele ştiri sunt întotdeauna primele vizualizate”, spune Viktoria Veress, membră a consiliului de cartier,

 explicând şi necesitatea creării paginii de internet: “Locuitorii cartierului au nevoie de informaţii în timp util despre zona în care locuiesc. Densitatea ridicată a populaţiei din cartierele de blocuri impune introducerea unui instrument virtual de comunicare care să fie la îndemâna cât mai multora. Pagina conţine în primul rând informaţii legate de activitatea consiliului de cartier. Pe măsură ce tot mai mulţi locuitori vor afla de existenţa acestui site, sperăm ca el să faciliteze comunicarea în ambele direcţii, între locuitori şi cei care îi reprezintă în consiliul consultative”.

Pe pagina de internet a Consiliului Consultativ de Cartier Circumvalaţiunii există şi o secţiune cu fotografii din cartier, iar cei care se ocupă de întreţinerea site-ului doresc să introducă, cât de curând, o secţiune de informaţii utile, începând de la lista farmaciilor din zonă, a cabinetelor medicale, şcolilor, grădiniţelor şi bisericilor, până la punctele de cumpărare a biletelor RATT. 
Iniţiativa consiliului de cartier Circumvalaţiunii vine după ce alte trei consilii de cartier din Timişoara – Fabric, Lipovei şi Blaşcovici – şi-au creat pagini de internet. 
 
 
 
 

Comentarii

comentarii