Acasă Actualitate Controale în tramvaie, troleibuze și autobuze, în Timișoara

Controale în tramvaie, troleibuze și autobuze, în Timișoara

677
DISTRIBUIȚI

În această săptămână vor continua controalele pe toate mijloacele de transport în comun din Timișoara. Agenții de control ai STPT vor informa călătorii asupra sistemelor de achiziționare a titlurilor de călătorie, dar și obligațiile ce le revin atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, se va continua activitatea de prevenire și combatere a furturilor.

În săptămâna 4 – 8 iunie, activitatea de control s-a desfășurat pe toate liniile de transport în comun și a avut drept scop verificarea titlurilor de călătorie. S-a urmărit și gradul de curățenie din vehicule, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor, precum și urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun. De asemenea, STPT a lansat de curând o nouă modalitate de plată a călătoriei și anume, plata prin aplicația 24 pay.

În data de 8 iunie, la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii împreună cu polițiștii au desfășurat o amplă acțiune care a vizat prevenirea furturilor din bagaje, genți sau buzunare. Acțiunea a constat în special prin îndrumarea călătorilor cum să se ferească și să își protejeze bunurile împotriva hoților, respectiv identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute că desfășoară o activitate infracțională.

 

Comentarii

comentarii