Acasă Actualitate Crește chiria plătită pentru clădirea ASCAR. Primăria vrea preluingirea comntractului

Crește chiria plătită pentru clădirea ASCAR. Primăria vrea preluingirea comntractului

DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara va propune consilierilor locali adoptarea unui nou contract, pe doi ani, cu proprietarii clădirii care găzduiește Clinica de Cardiologie ASCAR. Și suma plătită sub formă de chirie va fi mai mare. Noul contract va costa municipalitatea timișoreană  28.704,91 lei pe lună, conform unei decizii luate de comisia de negociere.

Peste 5700 de euro va plăti Timișoara proprietarilor clădirii ASCAR, aflată vizavi de Palatul Administrativ. Aceasta este informația conținută de proiectul de hotărâre de consiliu local care va fi supusă votului aleșilor locali.

”Se aprobă închirierea imobilului situat în Timișoara, Bv. Revoluţiei nr. 12, înscris în CF nr. 415747 Timişoara, cu nr. cad 415747, compus din clădire cu D+P+2E, și partial cu D+P cu suprafaţa construită desfăşurată de 1442 mp şi teren construit şi neconstruit în suprafaţă de 445 mp, în care funcționează Clinica de Cardiologie – ASCAR din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă pe o perioadă de doi ani, începând cu data adoptării prezentei hotărâri cu o chirie negociată în cuantum de 28.704,91 lei/ lună care va fi indexată în fiecare an cu rata inflației pentru servicii comunicată de către INS aferentă anul anterior. Actualizarea anuală a prețului de închiriere se va face prin acte adiționale”, se spune în proiect.

Contractant va fi Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, dar sumele vor fi transferate de la bugetul local.

Conform deciziei luate de comisia de negociere la care au participat reprezentanții primăriei, ai spitalului și ai proprietarului, noul contract va fi semnat pe doi ani, precedentul expirând în urmă cu două luni.

Comentarii

comentarii