Acasă Eveniment Crimă la Șagu! Doi suspectaţi, identificaţi de poliţişti. Unul dintre ei a...

Crimă la Șagu! Doi suspectaţi, identificaţi de poliţişti. Unul dintre ei a fost prins

450
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Arad au identificat doi tineri care sunt suspectaţi că au omorât un bărbat într-o fermă de lângă localitatea Şagu. Cei doi au furat mai multe bunuri ale bărbatului omorât, o parte dintre acestea fiind găsite în locuinţa unuia dintre agresori. Cel de-a doilea suspect este în continuare căutat. 

”În seara de 2 decembrie a.c., poliţiştii arădeni au fost sesizaţi, prin apel 112, despre prezenţa cadavrului unui bărbat, într-o fermă din extravilanul localităţii Şagu. Întrucât cadavrul prezenta urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare, formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, un procuror din cadrul Parchetului  de pe lângă Tribunalul Arad şi medicul legist”, transmite IPJ Arad.

Poliţiştii au stabilit că victima, un bărbat de 60 de ani, din Arad, ar fi decedat în urma unor traumatisme în zona capului, iar din locaţia unde fusese găsit lipsesc mai multe bunuri: două televizoare LCD, un autoturism şi aproximativ 800 de litri de motorină, care se găseau într-un rezervor de tractor.

”În urma investigaţiilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au fost emise trei mandate de percheziţie, la imobilele a 3 bărbaţi, din localitatea Mănăstur (comuna Vinga).  La domiciliul unui tânăr, de 26 de ani, a fost găsit unul dintre televizoare şi alte bunuri care ar fi aparţinut victimei”, mai transmite IPJ Arad

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 26 de ani, împreună cu un alt tânăr, de 29 de ani, din localitatea Satchinez, judeţul Timiş, ar fi comis fapta, iar o parte din bunurile sustrase ar fi fost comercializate în judeţul Timiş.

Tânărul de 26 de ani a fost condus la audieri, iar celălalt este căutat în prezent.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru omor.

 

Comentarii

comentarii