Acasă Monden/Lifestyle Cum a umilit-o Cristi Borcea pe timișoreanca Alina Vidican. Ce a putut...

Cum a umilit-o Cristi Borcea pe timișoreanca Alina Vidican. Ce a putut să-i facă omul de afaceri fostei soţii

DISTRIBUIȚI

Relatia dintre Cristi Borcea si Alina Vidican nu s-a incheiat tocmai frumos, divortul lor fiind temerat doar de faptul ca, la mijloc, au fost discutii despre o pensie alimentara generoasa si doi copii. Cu toate acestea, inainte de a se termina, oficial, relatia lor au avut loc discutii cat se poate de serioase legate de partajul averii.

Mai exact, Cristi Borcea a negociat “la sange” despartirea lor, scrie wowbiz.ro. Si, mai mult decat atat, a avut grija ca fiecare obiect care nu era trecut in actele notariale in dreptul numelui fostei sale sotii sa fie recuperat fara nicio intarziere.

Astfel, chiar daca, fara discutie, a fost cat se poate de generos in ceea ce priveste pesia alimentara si intretinerea Alinei Vidican, Cristi Borcea a tinut sa faca un gest care ar fi trebuit sa o lamureasca pe timisoreanca cu privire la viitorul lor. Mai exact, pentru ca ea a plecat in America si, probabil, nu ar mai fi avut nevoie de masina de superlux pe care o primisese cadou pe cand era sotia lui Cristi Borcea, Alinei i-a fost luat, inapoi bolidul. Mai mult chiar, respectiva masina supersport si la care, probabil, viseaza orice tanar impatimit de motoare puternice si masini germane a fost “deposedata” de numarul care ii consfintea apartenenta si care, de altfel, era modul de adresare dintre Cristi Borcea si Alina Vidican – PUI – si a fost reinmatriculata cu un numar care a devenit cunoscut ca apartinand familiei fostului actionar dinamovist, stergand astfel orice urma a relatiei dintre ei.

Mai mult, pentru ca o asemenea masina este pacat sa lancezeasca intr-un garaj, Cristi Borcea fiind adeptul limuzinelor de lux, a ajuns pe mainile unei rude ale afaceristului care, de altfel, profita la maximum de puterea motorului de sub capota bolidului german care costa peste 100.000 de euro.

Comentarii

comentarii