Acasă Actualitate Cursuri gratuite de padel, cu unul dintre cei mai titrați antrenori din...

Cursuri gratuite de padel, cu unul dintre cei mai titrați antrenori din Europa, pe 20 și 21 august, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vineri și sâmbătă, 20 și 21 august, la Timișoara vine unul dintre cei mai titrați antrenori de padel din Europa, spaniolul Rafael Eduardo Morena de la Torre. La Padel Center Timișoara, acesta va susține cursuri gratuite pentru toții amatorii de sport și mișcare care doresc să se inițieze și în sportul jucat cu rachete fără corzi pe un teren înconjurat de pereți de sticlă.

 „Padelul e un sport de socializare care se joacă cu rachete de forma celor de tenis, însă fără corzi. Se joacă mereu la dublu, pe un teren înconjurat de pereți din sticlă. Padel Center Timișoara e singurul club cu terenuri profesioniste de padel din jumătatea de vest a României, spațiile de joc fiind dotate după standardele World Padel Tour”, transmit reprezentanții Padel Center Timișoara.

Rafael Eduardo Moreno de la Torre, antrenorul care va veni peste mai puțin de două săptămâni la Timișoara, provine din Montilla / Córdoba, Spania, a studiat pedagogia. În general un fan al sporturilor cu rachete, el joacă tenis de la vârsta de cinci ani, iar mai târziu a trecut la padel. În 2012, Rafa și-a obținut certificatul de instructor de padel de la Academia RFP Padel Plus și tot de atunci predă. S-a alăturat PadelMania în 2013 ca manager și instructor de padel și a predat pentru sute de jucători de atunci. Recomandă padelul deoarece este un sport foarte accesibil și poate fi savurat de jucătorii de toate nivelurile.

Vă puteți programa la o sesiune cu Rafa telefonic (0786450073), pe rețelele sociale ale bazei sportive Padel Center Timișoara.

„De asemenea, în luna septembrie, un nou training de padel va fi susținut la baza sportivă Pdel Center Timișoara de Dante Luchetti, unul dintre cei mai bine cotați jucători de padel din lume. Italianul, care deține un CV sportiv impresionant, a fost, printre altele, vicecampion mondial. Celebrul sportiv italian se va afla la Padel Center Timișoara în perioada 24 – 26 septembrie și va susține o nouă sesiune de antrenamente-școală pentu pasionați și pentru cei care vor să descopere padelul, ca sport nou”, antcipează reprezentanții Padel Center Timișoara.

Comentarii

comentarii