Acasă Administraţie De vineri, Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută în Iulius Town....

De vineri, Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută în Iulius Town. Luni va fi prima zi de lucru în noul sediu

DISTRIBUIȚI

Începând de luni, 20 iunie 2022, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara va funcționa într-o clădire nouă pe str. Aristide Demetriade nr.1, adică în cadrul Iulius Town. Mutarea va începe efectiv de vineri, motiv pentru care activitatea cu publicul se va desfășura numai până la ora 12:00 în această zi.

„Noua construcție cu un etaj este înscrisă în CF nr.415402, în proprietatea municipiului Timișoara, iar consiliul local a acordat Direcției Fiscale dreptul de administrare pentru clădirea realizată pentru servicii publice în ansamblul Iulius Mall”, transmit reprezentanții primăriei.

Încă de când a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru Iulius Town, dezvoltatorul s-a angajat să realizeze un nou sediu pentru Direcția Fiscală, construcție cedată gratuit primăriei. Vorbim de art. 5 din Hotărârea Consiliului Local  293/25.06.2015.

„Accesul către noul sediu se face din mall, iar pentru a facilita identificarea clădirii, vor fi montate indicatoare. Timișorenii pot folosi sistemul online pentru plata impozitelor și taxele sau depunerea unor declarații/documente. Detalii legate de activitatea Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara găsiți aici:https://www.dfmt.ro”, mai transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii