Acasă Actualitate Deși părea gata de armistițiu, primarul Timișoarei a redevenit belicos

Deși părea gata de armistițiu, primarul Timișoarei a redevenit belicos

752
DISTRIBUIȚI

Nici nu s-a încheiat bine dezbaterea publică organizată de Cristian Brâncovan pe tema infrastructurii sportive din Timișoara că primarul a reluat scandalul. Pe toată durata dezbaterii președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a încercat să-l convingă pe primarul Timișoarei să încheie un armistițiu în beneficiul orașului. La un moment dat chiar a reușit să smulgă o promisiune de colaborare.

”În urma dezbaterii publice de astăzi la care am luat parte pe tema infrastructurii sportive am ajuns la un consens cu primarul Timișoarei (…) în ceea ce privește “Sala Polivalentă” de 16 mii de locuri. Astfel, am decis împreună să acordăm credit specialiștilor pentru a stabili locația investiției. Primarul Timișoarei și-a luat angajamentul că dacă Compania Națională de Investiții decide că locația aleasă este la Giroc atunci PNL nu se va opune, iar dacă se va decide că sala să fie construită lângă stadionul Dan Păltinișanu atunci PSD va fi alături de Primăria Timișoara”, a scris pe Facebook Călin Dobra, după încheierea dezbaterii.

Și primarul Timișoare a postat un prim mesaj în care părea, oarecum, împăciuitor. Cel puțin în ceea ce privește stadionul. Cu sala polivalentă este însă altă situație. Primarul a revenit la un limbaj virulent împotriva președintelui CJT.

”DOMNULE PREȘEDINTE CJT CĂLIN DOBRA!

Toate au o limită! Am spus răspicat și totul este înregistrat: NU VOI FI NICIODATĂ DE ACORD CA SALA POLIVALENTĂ SĂ FIE FĂCUTĂ ÎN ALTĂ PARTE DECÂT ÎN TIMIȘOARA ȘI DACĂ NU O FACE CNI ÎN TIMIȘOARA, O FACE PRIMĂRIA! Specialiștii CNI au considerat excelentă locația propusă de mine în Timișoara înainte de a ajunge Grindeanu Prim-ministru, la fel ca și elaboratorii PUG-ului Timișoarei (aceiași care au elaborat și PUG-ul Clujului) și ca și specialiștii firmei germane BAM! Cum puteți să intoxicați lumea în halul acesta?! Ocupați, totuși, o funcție publică importantă! E drept, sunteți psd-ist, dar eu am cunoscut și psd-iști buni! E adevărat, mai puțini printre lideri, mai mulți între oamenii de rând, cu care și am o relație de respect reciproc. Liderii îmi produceți, cu foarte puține excepții, dezamăgiri după dezamăgiri! Din păcate, dv dovediți că nu vă încadrați între aceste excepții!”, a scris primarul Timișoarei.

Războiul continuă!

Comentarii

comentarii