Acasă Eveniment Detalii şocante în cazul crimei de la Timișoara. Angajații unei firme de...

Detalii şocante în cazul crimei de la Timișoara. Angajații unei firme de pază, acuzați că ar fi înjunghiat pe stradă de un om fără adăpost

DISTRIBUIȚI

Detalii șocante au apărut la aproape o lună de la crima petrecută în zona Gării de Nord de la Timişoara. Atunci, un tânăr de 26 de ani, fără adăpost, a fost înjunghiat pe stradă și a murit în ambulanța chemată de un trecător care l-a văzut zăcând într-o baltă de sânge. Polițiștii au arestat miercuri seară trei suspecți.

Inițial, polițiștii au crezut că este vorba de o reglare de conturi între persoanele fără adăpost. Însă ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul a fost ucis de angajații unei firme de pază care are în grijă un supermarket din oraș.

Potrivit anchetatorilor, crima din 5 februarie a avut loc după ce victima ar fi fost prinsă furând din supermarket, iar agresorii au vrut să-i dea o lecție. Agenții de pază l-au atacat pe bărbat în apropiere de Gara de Nord, și l-au înjunghiat cu un cuțit în picior. Lama i-a nimerit artera femurală astfel că omul a murit în ambulanța chemată de trecători.

Miercuri dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost delegați de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș sa efectueze 3 percheziții domiciliare, în Timișoara, Covaci și Giroc, și să pună în executare cinci mandate de aducere.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor ajunge în fața magistraților, însă cercetările în dosarul de omor sunt departe de final.

Suspecții au între 22 și 37 de ani. Doar unul dintre ei este acuzat de crimă, în vreme ce ceilalți doi sunt acuzați de complicitate la crimă.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii