Acasă Actualitate Dezastrul continuă la Spitalul Municipal Timișoara. Două asistente de la unitățile de...

Dezastrul continuă la Spitalul Municipal Timișoara. Două asistente de la unitățile de primiri urgențe, confirmate cu coronavirus

5586
DISTRIBUIȚI

Două asistente de la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Municipal Timișoara au fost confirmate cu coronavirus. Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, una dintre asistente lucrează la primiri urgențe la spital, iar cumnata sa la UPU stomatologie la Policlinica 3 a Spitalului Municipal Timișoara. De asemenea, mama primei asistente a fost confirmată cu coronavirus, fiind internată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara.

Săptămâna trecută, medicii de la secția ATI a spitalului din subordinea Primăriei Timișoara au reclamat, prin două scrisori deschise, lipsa materialelor de protecție. De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au deschis un dosar penal, având ca obiect fapta de zădărnicire a combaterii bolilor, la Maternitatea Odobescu, a Spitalului Municipal Timişoara, unde zeci de persoane – medic, asistente, lăhuze, o gravidă, dar şi 5 nou-născuţi au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

Comentarii

comentarii