Acasă Actualitate Dezbaterea pe tema regulamentului de comerțul stradal din Timișoara, programată pentru joi,...

Dezbaterea pe tema regulamentului de comerțul stradal din Timișoara, programată pentru joi, 21 iulie

DISTRIBUIȚI

Joi, 21 iulie, de la ora 16.00, Primăria Timișoara organizează dezbaterea publică pe tema regulamentului de comerț stradal propus spre adoptare. Participarea se poate face atât fizic, la sediul de pe C.D. Loga, nr.1, cât și online, pe platforma ZOOM.

„Se propune promovarea unei hotărâri prin care să se aprobe un nou regulament de sine stătător, care să privească autorizarea activităților de comerț stradal adaptat dezvoltării dinamice a municipiului și a noilor cerințe pentru desfășurarea acestui tip de comerț în condiții de siguranță din punct de vedere al comercializării mărfurilor alimentare și nealimentare, respectând cerințele de igienă și conformitate ale produselor, a autorizării tipurilor de mobilier stradal comercial cu respectarea normelor urbanistice și a celorlalte norme legislative în vigoare”, explică reprezentanții primăriei.

Ca de obicei, propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii se pot depune la Direcţia Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau, în format electronic, la adresa bogdan.petrenciuc@primariatm.ro, până la data de 20.07.2022, ora 12.00. Tot aici, până la aceeași dată, se pot anunța și intențiile de participare efectivă la dezbatere. Trebuie doar precizate numele, numărul de telefon și, eventual, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședință prin intermediul platformei online.

„Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant”, mai amintesc reprezentanții primăriei.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=1FA75C67DF8F813CC2258830002CEE33.

Comentarii

comentarii