Acasă Eveniment Doi bărbați și o femeie, trimiși în judecată de PJ Timișoara pentru...

Doi bărbați și o femeie, trimiși în judecată de PJ Timișoara pentru viol și agresiune sexuală asupra minorilor

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara anunță luni, 24 octombrie, că trei persoane au fost trimise în judecată pentru mai multe infracțiuni de natură sexuală asupra minorilor. Momentan, acestea rămân în stare de arest preventiv.

Cei trei sunt acuzați de: corupere sexuală a minorilor în formă continuată, viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată, tentativă la infracțiunea de viol, rele tratamente aplicate minorului, act sexual cu un minor în formă continuată, viol, tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală, șantaj, tentativă la infracțiunea de viol.

Reprezentanții parchetului transmit: „Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara din data de 20.10.2022, s-a dispus trimiterea în judecată a 3 inculpați (doi bărbați și o femeie), în stare de arest preventiv, iar printre infracțiunile reținute în sarcina acestora sunt: corupere sexuală a minorilor în formă continuată, viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată, tentativă la infracțiunea de viol, rele tratamente aplicate minorului, act sexual cu un minor în formă continuată, viol, tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală, șantaj, tentativa la infracțiunea de viol. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și arestarea preventivă nu pot să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, inculpații fiind nevinovați până la pronunțarea unei hotărâri definitive de condamnare”.

Comentarii

comentarii