Acasă Eveniment Două apeluri false la 112 au pus pe drumuri mai multe echipaje...

Două apeluri false la 112 au pus pe drumuri mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție

1350
DISTRIBUIȚI

Mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție au fost în alertă maximă, joi seară, la Timișoara. Două apeluri efectuate la numărul de urgență 112 au făcut ca forțele de intervenție să străbată în viteză orașul.

Primul apel, dat de un bărbat, în jurul orei 23, anunța că în Complexul Studențesc, pe strada Lascăr Catargiu, s-a produs un accident de circulație cu cinci victime. La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de descarcerare, patru ambulanțe, un echipaj SMURD și două echipaje de poliție. Forțele de ordine au verificat întreaga zonă, dat nu au găsit nimic.

În acest timp, bărbatul a sunat din nou la 112 și a spus că accidentul ar fi avut loc la intersecția străzii Circumvalațiunii cu strada Gheorghe Lazăr. Echipajele de intervenție au străbătut în viteză orașul, dat odată ajunși la locul indicat au constat, din nou, că nu s-a întâmplat nimic.

Forțele speciale de la IPJ Timiș îl caută acum pe bărbatul care a efectuat cele două apeluri false. Dacă va fi găsit el va fi sancționat pentru că a alarmat fără motiv echipajele de intervenție.

Foto: ‎Bratis Narcis‎ 

Comentarii

comentarii