Acasă Eveniment Două fetițe a ajuns la în spital, din cauza unui capac de...

Două fetițe a ajuns la în spital, din cauza unui capac de canalizare

392
DISTRIBUIȚI

Un accident stupid a avut loc duminică seara pe Calea Timișoarei din Reșița, chiar la intrarea în stația de carburanți Lukoil. Un autoturism ce venea dinspre Centrul Civic s-a încadrat pentru a intra în stația de carburanți, dar a dat cu roata într-o gură de canalizare neacoperită corespunzător și s-a răsturnat de două ori peste cap.

Totodată, capacul care trebuia să acopere gura de canalizare a fost proiectat în aer, după care a căzut tot pe autoturismul răsturnat, avariindu-l și mai mult.

Au intervenit de urgență pompierii militari și un echipaj SMURD, care a constatat că nu există victime încarcerate și care a preluat două minore rănite pentru a le transporta la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Cel mai probabil, în urma unei furtuni puternice, strada Calea Timișoarei era inundată în zona Triaj, așa că șoferul nici nu a putut vedea gaura de canal în care a intrat.

Șoferul Paul Mădălin Macovei, ca și martorii prezenți la fața locului susțin că acea gură de canal a rămas neacoperită corect în urma lucrărilor la stația de carburanți și că, 200 de metri mai jos, mai este o gură de canalizare în aceeași stare. „Primăria Reșița nu trebuia să facă recepția lucrării”, a zis unul dintre martori, iar șoferul spune că este decis să acționeze vinovatul în instanță, deoarece autoturismul său este practic avariat total și el încă mai are rate de plătit pentru acesta.

Sursa: ezpressdebanat.ro

Comentarii

comentarii