Acasă Actualitate Dr. Adrian Bădescu, preşedintele Rotary Club Timişoara: „Ce este normal în Olanda...

Dr. Adrian Bădescu, preşedintele Rotary Club Timişoara: „Ce este normal în Olanda şi sub demnitatea noastră în Timişoara?”

2920
DISTRIBUIȚI

Dr. Adrian Bădescu, managerul Clinicilor Medici’s  şi preşedintele Clubului Rotary Timişoara, ridică următoarea întrebare: „Ce este normal în Olanda şi sub demnitatea noastră în Timişoara?”.

Venit recent din această ţară, dr. Bădescu explică: “Am avut o “friendly-dispută” cu un cunoscut om politic din Timișoara. Fără a nega problemele de trafic și nebunia “renovării” orașului, întrebarea firească rămâne totuși:  “Cât de normali suntem să ne plângem de blocajul de trafic și de gazele de eșapament, continuând să rămânem fixați în mașinile noastre, în loc să folosim bicicleta, mersul pe jos și transportul public?”

Bineînțeles că avem o mulțime de justificări serioase: avem de dus copii la școală, plouă, ninge, avem tocuri sau costum, sau este eclipsă de lună… Sau poate că e sub demnitatea noastră să mergem cu bicicleta, pe jos sau cu transportul în comun. Doar nu suntem sărăntoci fără mașini… Prin comparație, imaginile de mai jos spun totul despre un alt popor și despre lipsa lui de frustrări. Indiferent de ploaie, ninsoare, costumul de business, tocuri sau eclipsa de fitze… La ei este super-cool sa mergi pe bicicletă. La noi? Mai avem până la maturitatea noastră ca popor. Chiar și la Timișoara… !!!”, susţine dr. Bădescu.

 

 

Comentarii

comentarii