Acasă Actualitate DSP Timiș – apel către pacienții COVID19 !

DSP Timiș – apel către pacienții COVID19 !

DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș atenționează că, in ultima perioadă de timp, numărul persoanelor depistate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-Co-2 este în creștere. 
 
Cu toate că întregul personalul de specialitate al Direcției de Sănătate Publică Timiș este implicat în efectuarea anchetelor epidemiologice și introducerea datelor în sistemul electronic Corona-forms, a fost înregistrat un decalaj de căteva zile. 
 
DSP Timiș face apel la ințelegerea cetățenilor și angajatorilor, asigurându-i de faptul că depune toate eforturile pentru a recupera acest timp. 
 
“Totodată, vă reamintim că eliberarea concediului medical pentru perioada de izolare/carantinare se poate face în conformitate cu Normele de aplicare a Ordonanței de Urgenta nr. 158 din 17 noiembrie 2005, privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările si completările ulterioare, în cel mult 30 de zile calendaristice, începând cu ultima zi a perioadei de izolare/carantinare”, susține DSP Timiș, vineri 28 ianuarie 2022.

Comentarii

comentarii