Acasă Actualitate Echipaj de intervenție, înființat special de Poliția Locală pentru ”asigurarea și sprijinul”...

Echipaj de intervenție, înființat special de Poliția Locală pentru ”asigurarea și sprijinul” primarului Nicolae Robu în campania electorală

DISTRIBUIȚI

Începerea campaniei de vizite electorale ale primarului Nicolae Robu prin cartierele Timișoarei produce schimbări în… Poliția Locală. Cu toate că polițiștii lui Dorel Cojan sunt din luna mai în subordinea operațională a Poliției Naționale, nu se cade ca primarul să fie văduvit de gărzile sale de corp. Pentru că Nicolae Robu este însoțit de polițiști locali și când face, împreună cu soția, plimbarea de seară prin centrul Timișoarei.

Conform unor surse din Poliția Locală, luni, 31 august, a fost emisă o notă internă prin care se reînființează ”echipajul de intervenție”, ”în mod special, pentru asigurarea și sprijinul în caz de nevoie a domnului primar”. Polițiștii de la ”intervenție” nu vor fi trimiși la alte sesizări, fiind 24 de ore din 24 la dispoziția lui Robu. Și nu doar ca forță de sprijin, pentru îndepărtarea în forță a cerșetorilor și eventualilor protestatari de pe traseul primarului, ci, dacă este nevoie, ca forță de opresiune la evenimentele contracandidaților.

Mai mult, din dispoziția șefului Cojan, echipajele Alfa și Delta 25, care îl însoțesc pe Robu la ieșirile sale publice, trebuie să nu se mai stea ascunși, feriți de ochii primarului. ”Dacă este cazul, cerșetorii (de pe traseul edilului) să fie duși cu forța chiar prin fața sa, să vadă că suntem acolo și ne facem treaba”, le-a transmis Cojan subalternilor.

Comentarii

comentarii