Acasă Economic Economisire şi Protecţie de la Banca Transilvania şi AEGON România

Economisire şi Protecţie de la Banca Transilvania şi AEGON România

463
DISTRIBUIȚI

Banca Transilvania aduce pe piaţă cu un prim produs financiar dezvoltat în parteneriat cu AEGON România – Planul de Economisire şi Protecţie. Această soluţie financiară combină avantajele unui cont de economii cu cele ale unei asigurări de viaţă, într-un program de investiţii personalizat, flexibil şi adaptabil pe toată durata contractuală, în funcţie de opţiunea clienţilor.
Planul de Economisire şi Protecţie este lansat pe o piaţă în care interesul pentru economisire creşte, la fel şi preocuparea pentru asigurarea protecţiei faţă de riscuri de orice fel. Produsul se adresează persoanelor fizice – clienţi actuali şi potenţiali ai Băncii Transilvania şi ai AEGON România – care doresc să economisească regulat, pentru un obiectiv bine stabilit. Limitele de vârstă, pentru a beneficia de acest produs co-branded, sunt între 18 şi 50 de ani, iar durata contractului este de 20 de ani. Planul de Economisire şi Protecţie este disponibil în lei, în două variante – Basic şi Premium – şi se distribuie prin toată reţeaua de unităţi a Băncii Transilvania.
Produsul este simplu şi accesibil: clienţii pun deoparte o sumă de bani, periodic, partea investiţională fiind administrată prin fondurile mutuale BT Obligaţiuni şi BT Clasic ale companiei BT Asset Management, membră a Grupului Financiar Băncii Transilvania. În plus, Planul de Economisire şi Protecţie permite transferul banilor între fondurile de investiţii, în funcţie de opţiunea clienţilor. În cazul în care, pe durata contractului, în viaţa acestora au loc evenimente nefericite, deponentul sau familia sa va beneficia de o sumă de bani, pentru ca momentul respectiv să fie depăşit mai uşor din punct de vedere financiar. Riscurile acoperite sunt: deces, spitalizare şi incapacitate temporară de muncă – ultimele două, în cazul în care au fost provocate de accidente.
In funcţie de toleranţa clientului la riscul investiţional, Planul de Economisire şi Protecţie grupează fondurile în care pot fi plasate resursele financiare în 3 strategii investiţionale: Prudentă, Echilibrată şi Dinamică. In cazul Pachetului Basic, prima anuală este de 840 de lei, suma asigurată pentru deces din accident sau boală fiind de 10.000 de lei; în ceea ce priveşte categoria asigurări suplimentare de protecţie, în cadrul acestui pachet, prima anuală este de 120 de lei, suma asigurată pentru deces din accident sau boală fiind de 20.000 de lei, iar indemnizaţia de spitalizare în caz de accident sau pentru concediu medical post-spitalizare, de 30 lei pe zi. Pentru Pachetul Premium, prima anuală este de 1.500 de lei, suma asigurată pentru deces sau boală fiind de 20.000 de lei; referitor la asigurările suplimentare de protecţie, prima anuală este de 240 de lei, iar indemnizaţia de spitalizare în caz de accident sau pentru concediu medical post-spitalizare este de 60 lei pe zi.

Comentarii

comentarii