Acasă Actualitate Europarlamentarul Maria Grapini îi cere primarului Robu să se preocupe de lucrurile...

Europarlamentarul Maria Grapini îi cere primarului Robu să se preocupe de lucrurile prioritare în situația de criză, nu de distribuirea de publicații cu pozele sale

1058
DISTRIBUIȚI

Europarlamentarul Maria Grapini, fosta colegă de alianță a liberalului Nicolae Robu, i-a trimis o scrisoare primarului Timișoarei, exasperată de activitatea acestuia. După ce a constatat că strada pe care locuiește nu a fost niciodată spălată, Grapini îi solicită primarului să prezinte zilnic care sunt străzile din Timișoara care sunt dezinfectate.

“Domnule primar, după cum probabil ați citit, sau v-au informat consilierii buni pe care îi aveți, cca 90 % din timișoreni spun că stradă pe care locuiesc nu a fost niciodată spălată/dezinfectată de la declararea stării de necesitate! Vă pot spune sigur că în cartierul în care locuiesc nu a fost nici o dezinfecție! În baza dreptului la informație, vă solicit să prezentați zilnic care sunt străzile ce vor fi/sunt dezinfectate. Toți cetățenii Timișoarei sunt plătitori de taxe și impozite și au aceleași drepturi! Am primit nenumărate informații că nu ați reușit nici până acum să amplasați la toate intrările din bloc și în stațiile de mijloace de transport în comun a dispozitivelor cu dezinfectant! Cred că timișorenii au dreptul la protecție și siguranță și în calitate de edil ar trebui să va preocupați de lucrurile prioritare în situația de criză nu de lucruri minore, unele personale – cum ar fi distribuirea de publicații cu pozele dumneavoastră! Aștept un răspuns public, dar mai ales rezolvarea problemelor sesizate“, a scris Maria Grapini.

Comentarii

comentarii