Acasă Actualitate Fac curat pe pista de biciclete de pe malul Begăi. CJ Timiș...

Fac curat pe pista de biciclete de pe malul Begăi. CJ Timiș pregătește deschiderea graniței cu Serbia

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a avut inițiativa deschiderii, unui weekend pe lună, pe pista de biciclete care leagă, pe malul Begăi, România de Serbia, a unui punct de trecerea frontierei. Pe lungimea pistei, pe 37 de kilometri, pentru pregătirea evenimentului din acest weekend, va fi realizată igienizarea popasurilor; strângerea de deșeuri de pe întreg parcursul pistei; tunderea ierbii.

Din informațiile  celor de la CJT, vremea nu va fi sâmbătă un excelentă, dar asta nu împiedică, cu dotarea corespunzătoare, realizarea unei ture cicliste spre țara vecină.

”Chiar dacă sâmbătă vremea pare că nu ține cu iubitorii mersului pe bicicletă, cu îmbrăcăminte impermeabilă puteți pedala până într-o localitate mai apropiată de Timișoara sau puteți rămâne peste noapte în Zrenjanin până duminică, când se anunță peste 18 grade și soare strălucitor.”, au anunțat cei de la CJT

În perioada martie-octombrie 2023, pe pista construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, se poate trece frontiera pe biciclete, un weekend pe lună, între orele 8:00 – 20:00.

După cum se preconizează, celelalte weekend-uri în care trecerea în țara vecină va fi posibilă pe pista de pe malul Begăi sunt următoarele: 29 – 30 aprilie; 27 – 28 mai; 03 – 04 iunie; 24 – 25 iunie; 29 – 30 iulie; 26 – 27 august; 23 – 24 septembrie; 28 – 29 octombrie.

 

Comentarii

comentarii