Acasă Eveniment Femeie de 35 ani, atacată sâmbătă după-amiază, în Parcul Botanic din Timișoara....

Femeie de 35 ani, atacată sâmbătă după-amiază, în Parcul Botanic din Timișoara. Polițiștii iau în calcul tentativă de abuz sexual sau de omor, iar soțul victimei caută martori

1831
DISTRIBUIȚI

O femeie de 35 a fost victima unei agresiuni fizice, sâmbătă după-amiază, la ora 16.55, în Parcul Botanic din Timișoara. Aceasta a fost sugrumată și s-a ales cu mai multe răni la nivelul feței și gâtului, motiv pentru care a ajuns și la spital. Soțul femeii caută acum martori care l-ar putea identifica pe agresor.

Din câte au reconstituit până acum polițiștii, doi bărbați au fost cei care au intervenit pentru a o salva pe femeie, iar în apropiere de locul incidentului s-ar mai fi aflat trei femei care s-au speriat și au fugit când s-a petrecut fapta. Oamenii legii au încercat să-l urmărească pe agresor, dar nu l-au putut ajunge.

„Aș dori să vă cer ajutor sub formă de raportare/chemare a martorilor din cauza unui incident foarte grav de violență care a avut loc ieri la Timișoara. În Parcul Botanic, soția mea (35 de ani) a fost persecutată, atacată și abuzată fizic de un criminal violent necunoscut la intrarea în parc de pe strada Gheorghe Lazar (vezi harta – marcat cu X) ieri, 3 aprilie la 16:55”, ne-a scris soțul femeii.

Din câte spune acesta, făptuitorul a sugrumat-o pe soția sa până aceasta nu mai putea respira, a lovit-o în față și a închis gura și nasul. Aceasta a suferit traume psihologice severe și leziuni la nivelul feței și gâtului, documentate la spital, unde femeia a ajuns cu ambulanța, imediat după infracțiune.

„De asemenea, polițiștii au apărut la fața locului și l-au urmărit pe făptuitor. Infracțiunea este înregistrată oficial de poliție și am depus o plângere. Faptul că soția mea este încă în viață este datorită a doi bărbați ajutători care au intervenit pentru a ajuta, din fericire au putut preveni lucruri mai rele și făptuitorul a fugit în cele din urmă. Pe baza abordării infractorului, sunt suspectate tentative de abuz sexual sau tentative de omor, care sunt documentate și de poliție”, mai spune soțul.

Concret, pentru că făptuitorul nu a putut fi identificat suficient, bărbatul face un apel la persoanele care se aflau în zonă să informeze autoritățile cu privire la orice amănunt care ar putea fi de ajutor în identificarea acestuia. Soțul femeii speră că, dacă nu există alți martori ai agresiunii propriu-zise, poate există unii care au văzut făptașul fugind de polițiști, sâmbătă, în jurul orei 16.55, în zona Parcului Botanic. „Soția mea își poate aminti mai ales trei femei care se aflau în imediata apropiere, dar au fugit de frica făptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a făptuitorului pentru a-l putea identifica”, ne mai transmite acesta.

Comentarii

comentarii