Acasă Eveniment Fetiţă de 12 ani răpită dintr-un parc din vestul țării şi batjocorită...

Fetiţă de 12 ani răpită dintr-un parc din vestul țării şi batjocorită de un bărbat de 66 de ani

1149
DISTRIBUIȚI

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost răpită dintr-un parc din Oradea, dusă într-o casă din apropiere şi batjocorită de un bărbat de 66 de ani.

Fetiţa se juca în Parcul Salca din Oradea, luni după-amiază (3 mai 2021), când, la un moment dat, un bărbat s-a apropiat de ea şi a început să îi vorbească.

Bărbatul a încercat iniţial să o convingă pe fetiţă să îl însoţească într-o casă din apropiere, însă pentru că fetiţa a refuzat să meargă, bărbatul a prins-o de mână şi a târât-o până la casa de pe strada Căprioarei.

Răpită din parc şi dusă în casă, fetiţa a fost batjocorită de bărbat, sărutată şi mângâiată în zonele intime, apoi a reuşit să iasă în curte şi să plece.

Fetiţa s-a dus direct acasă şi le-a povestit părinţilor tot ce s-a întâmplat, iar aceştia sunat imediat la Poliţie.

Agresorul în vârstă de 66 de ani a fost prins câteva zile mai târziu de poliţiştii din Oradea, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore. Joi, bărbatul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorii au cerut instanţei de judecată arestarea preventivă a acestuia.

Cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală, suspectul, Dan Miclăuş, a fost arestat preventiv, însă decizia nu este definitivă, scrie ebihoreanul.ro.

Comentarii

comentarii