Acasă Cultura Filarmonica Banatul din Timișoara invită publicul la două importante concerte la finalul lunii...

Filarmonica Banatul din Timișoara invită publicul la două importante concerte la finalul lunii august

517
DISTRIBUIȚI

Filarmonica Banatul din Timișoara invită publicul la două importante concerte la finalul lunii august. Astfel, vineri, 27 august, de la ora 19, la Sala Capitol, va avea loc un concert vocal simfonic în interpretarea orchestrei simfonice și a corului „Ion Românu” ale Filarmonicii Banatul, sub bagheta dirijorului Mihnea Ignat și a dirijorului de cor, Iosif Todea.

Solistele sunt Alina Todea – soprană – și Maria Virginia Ioniță – soprană. Naratori vor fi Daniela Török, de la Teatrul German de Stat din Timișoara, și Cătălin Ursu, de la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara. În program: F. Mendelssohn – Bartholdy, Visul unei nopți de vară, Op. 61

Marți, 31 august, de la ora 20:30, în grădina de vară a Filarmonicii Banatul va avea loc concertul simfonic extraordinar în interpretarea orchestrei simfonice din Szeged, sub bagheta dirijorului Sándor Gyüdi.
În program: M. Glinka, Uvertura la opera Ruslan și Ludmila. M. P. Musorgski, Noapte pe muntele pleșuv. P. I. Ceaikovski, Fantezia pentru orchestră Romeo și Julieta. M. P. Musorgski, Tablouri dintr-o expoziție.

 

Comentarii

comentarii