Acasă Eveniment Foc de avertisment tras de polițiști pentru a prinde un tânăr care...

Foc de avertisment tras de polițiști pentru a prinde un tânăr care fugea de ei

DISTRIBUIȚI

pistol 78791000Poliţiştii din municipiul Caransebeş au tras un foc de armă în plan vertical pentru a opri un tânăr care a fugit când a fost legitimat. Un alt poliţist aflat în timpul liber, l-a imobilizat pe fugar. Bărbatul avea emis pe numele său mandat eurooean de arestare. 

”Un bărbat, de 29 de ani, din Caransebeş, a fost prins în această seară de poliţiştii, după ce a încercat să fugă, fapt pentru care poliţiştii au folosit armamentul din dotare.  Bărbatul a fost identificat în interiorul unui autoturism staţionat, a fost legitimat şi, în momentele în care poliţiştii făceau verificări, a încercat să se sustragă, fugind. Poliţiştii l-au somat verbal, ulterior au efectuat foc de avertisment în plan vertical şi au plecat în urmărirea acestuia”, transmite IPJ Caraş-Severin.

 Potrivit sursei citate, întâmplător, în zonă, se afla şi un alt poliţist, în timpul liber, care, sesizând focurile de pistol şi bărbatul alergând, l-a prins şi imobilizat.  

Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul poliţiei, constatând-se că pe numele său era emis un mandat european de arestare.

 Conform procedurilor, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Comentarii

comentarii