Acasă Economic Ford Eco Drive la Casa Auto Timișoara

Ford Eco Drive la Casa Auto Timișoara

DISTRIBUIȚI

În weekend-ul 11-13 mai Casa Auto Timișoara va organiza o sesiune de testare a celor mai avansate tehnologii prezente la bordul noilor modele ale mărcii Ford. 

Organizatorii vor să arate cum pentru Ford termenul ECO se traduce prin motoare eficiente și tehnologii revoluționare care duc la economii printr-un consum redus de carburant și la o mașină mai ecologică, având un impact redus asupra mediului înconjurător datorită nivelului scăzut al emisiilor poluante. Toate aceste avantaje se concretizează într-un autovehicul foarte performant. ”Organizăm acest eveniment pentru ca timișorenii să poată experimenta cu adevărat avantajele unor tehnologii revoluționare, cum este noul motor EcoBoost de 1 litru și care produce 100 sau 125CP. Fabricat la Craiova, acest motor pe benzină – cel mai eficient din clasa lui – este cea mai bună dovadă a angajamentului Ford față de protecția mediului și reducerea impactului negativ asupra lui. De altfel, ECO pentru Ford înseamnă: motoare și tehnologii cu impact redus asupra mediului și economii consistente, dar fără compromisuri legate de performanțele autovehiculului,” spun cei de la Casa Auto Timișoara. Dealerul Ford a pregătit 5 modele Ford, pentru ca timișorenii să poată experimenta avantajele fiecărei tehnologii în parte: FOCUS EcoBoost de 1 litru – un motor care oferă 100, respectiv 125 CP, împreună cu toate avantajele unui motor pe benzină, dar care are un consum similar unui diesel; MONDEO ECOnetic și FIESTA ECOnetic – tehnologii care te ajută să conduci mai economic și mai ecologic: Ford Eco Mode, Auto Start-Stop sau Încărcarea Regenerativa Inteligentă; Fiesta echipată cu tehnologii gândite să-ți facă viața mai ușoara – Keyless Entry, Camera Vizualizare Spate sau Butonul de Pornire Ford Power; Focus, mașina inteligentă – Asistență Activă la Parcare, Active City Stop și Avertizarea pentru Unghiul Mort.

Sesiunea de teste se desfășoară în perioada 11-13 mai, între orele 09.00 – 17.00. Programările se por face la adresa office@ford-timisoara.ro sau la numărul 0256 285 386.

Comentarii

comentarii