Acasă Actualitate Fritz s-a supărat pe… Manole

Fritz s-a supărat pe… Manole

DISTRIBUIȚI

Cum a furat startul (pre)campaniei electorale și a început turul studiourilor de televiziune, Dominic Firtz s-a supărat. Pentru că, spre deosebire de rețelele de socializare, unde blocarea comentariilor negative este facilă, și uzuală, la televiziunile din București (pentru că la cele locale cumperi cu bani puțin locul de unic invitat și întrebările moderatorului) împarte emisiunea cu alți invitați, de culori și opinii politice diferite. Așa că Fritz s-a supărat pe… Manole. Iar cei de la USR Timiș au fost supărați de PSD. Totul după ce, într-o emisiune la Antena 3, președintele PSD sector 1 București, Florin Manole ar fi declarat că alegerile vor fi comasate pentru a scăpa de Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

“De aia le organizăm, ca să scăpăm de dumneavoastră de la Timișoara și de Clotilde Armand de la sectorul 1”, a declarat Florin Manole la Antena 3, conform USR.

Într-un comunicat de presă, USR-iștii din Timiș spun că aceste afirmații ar fi, de fapt, ”o reacție după ce Dominic Fritz a repetat că deși se prezintă drept garantul stabilității Guvernul Ciolacu PNL nu creează decât instabilitate, atât electorală cât și legislativă”.

Acum nu e clar dacă Fritz și ai lui s-au supărat pe PSD, sau și pe PNL. Sau poate e supărat pe toată lumea, pentru că a văzut sondajele și nu stă prea bine. Nici ca primar și nici ca șef de partid.

Iar ca lucrurile să fie complete, USR Timiș, în același comunicat scris la supărare, îl apostrofează și pe primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, care “a simțit nevoia să-i dea o replică lui Dominic Fritz: <<Deși revoluția a plecat de la Timișoara, ceasul se întoarce de la București>>”.

Comentarii

comentarii