Acasă Actualitate Fundația “Pentru Voi” Timișoara: “Dragi antreprenori, ajutați-ne să îi ajutăm!”

Fundația “Pentru Voi” Timișoara: “Dragi antreprenori, ajutați-ne să îi ajutăm!”

DISTRIBUIȚI

200 de adulți cu dizabilități intelectuale din Timișoara  depind de serviciile  Fundației „Pentru Voi”!

“Dragi antreprenori, ajutați-ne să îi ajutăm!”, îndeamnă Fundația Pentru Voi Timișoara.

“Direcționeză 20% din impozitul pe venitul/profitul companiei tale, printr-un contract de sponsorizare, către  Fundaţia  „Pentru Voi”!

Știm că prelungirea perioadei de pandemie vă afectează activitatea, dar gândiți-vă o clipă cât de greu este, în această perioadă,  pentru un părinte singur, sau pentru unii părinți bătrâni și bolnavi, care cresc un copil cu dizabilitate intelectuală, ajuns la vârsta maturității, fără ajutor de specialitate, fără serviciile sociale de care are atâta nevoie, pe care Fundația “Pentru Voi” le furnizează de 26 de ani, în comunitatea timișoreană.

Nu vă costă nimic, nu presupune eforturi suplimentare. Tot ce trebuie sa faceți este să completați contractul de sponsorizare pentru suma care reprezintă 20% din impozitul pe venit sau pe profit si sa virati suma prin banca”, mai îndeamnă Pentru Voi Timișoara, luni 20 decembrie 2021.

www.pentruvoi.ro/persoane-juridice

Datele de identificare sunt : Denumire entitate: Fundația Pentru Voi

C.I.F. RO8577099

CONT : RO08INGB 0002 0011 3864 8910

Dacă nu aveți profit, dar vreți totuși să ajutați, puteți dona cu cardul, prin EuPlătesc, direct pe site https://www.pentruvoi.ro/doneaza/

În numele celor 200 de persoane cu dizabilități intelectuale, beneficiare ale Fundației “Pentru Voi”, vă multumim!”- este mesajul celor 200 de beneficiari, persoane cu dizabilități intelectuale.

 

Comentarii

comentarii