Acasă Actualitate GE Healthcare a semnat parteneriatul cu Spitalul Județean Timișoara pentru Centrul de...

GE Healthcare a semnat parteneriatul cu Spitalul Județean Timișoara pentru Centrul de Excelență, cu proiectul de digitalizare a ATI

DISTRIBUIȚI

Joi, 24 noiembrie, GE Healthcare a semnat acordul de parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara, pentru stabilirea Centrului de Excelență.

Acesta va include și proiectul de digitalizare implementat în cadrul Unității de Terapie Intensivă și sălilor de operație din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Dorel Săndesc, șeful clinicii A.T.I. din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, vice-președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, dr. Sorin Barac, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, Pål Arne Wøien, general manager EMEA, Patient Care Solutions, GE Healthcare, George Kaffes, general manager pentru Europa de Est, Patient Care Solutions, GE Healthcare, Ruxandra Toporan, sales manager România & Moldova, Patient Care Solutions, GE Healthcare.

Cu acest prilej, prof. Săndesc a prezentat și trofeul câștigat la Gala Elitelor Medicale 2022, de către clinica ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” Timișoara, condusă chiar de prof. univ. dr. Dorel Săndesc. Este vorba de trofeul pentru cea mai bună echipă spitalicească.

Comentarii

comentarii