Acasă Eveniment Grav accident de circulaţie în vestul țării. Şase persoane au fost rănite,...

Grav accident de circulaţie în vestul țării. Şase persoane au fost rănite, un copil fiind resuscitat, după ce o maşină şi o căruţa s-au ciocnit

DISTRIBUIȚI

UPDATE:

Copilul, în vârstă de şapte ani, aflat în căruţa implicată în accidentul rutier produs luni seară în zona localităţii Hidişelu de Sus nu a mai putut fi salvat şi a decedat, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni seară, în judeţul Bihor, unde o maşină şi o căruţa s-au ciocnit. Şase persoane au fost rănite, un copil fiind resuscitat. 

”În seara zilei de luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Hidişelu de Sus, la ieşirea înspre localitatea Tăşad, eveniment în care au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil”, a transmis, luni seară, ISU Bihor. 

Sursa citată a precizat că pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă şi un echipaj al SAJ, scrie news.ro.

”Echipajele medicale şi cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor şase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”, a mai transmis sursa citată. 

Comentarii

comentarii