Acasă Eveniment Hoți de baterii auto, prinși de polițiștii locali din Timișoara, în zona...

Hoți de baterii auto, prinși de polițiștii locali din Timișoara, în zona Mehala, duminică seară

762
DISTRIBUIȚI

Duminică, 27 decembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii locali din Timișoara au surprins doi indivizi care împingeau un cărucior în care se aflau cinci baterii auto. Cei doi, bărbați de 19 și 20 de ani, au declarat că le-au sustras din curtea magazinului Selgros din Calea Aradului, fapt confirmat și de camerele video ale supermarketului. În continuare, cercetările vor fi realizate de polițiștii de la Secția 5.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă, aflați în patrulare aseară, în jurul orei 22.00, au observat doi indivizi ce păreau suspecți pe strada Munteniei din zona Mehala. Cei doi împingeau un cărucior în care aveau cinci baterii auto despre care au declarat că le-au sustras din curtea magazinului Selgros din Calea Aradului.

Bărbații au fost identificați în persoana lui B.S.L., de 19 ani, și B.M., de 20 de ani, ambii din Timișoara. Polițiștii locali s-au deplasat împreună cu aceștia în locația din care au declarat că au furat bateriile, iar paznicul magazinului s-a uitat pe camere de supraveghere și i-a observat pe cei doi sustrăgând bunurile. Tinerii au fost predați pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 5 Poliție”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii