Acasă Sănătate „Împreună pentru viaţă”: Cursuri de prim ajutor la Moşniţa Nouă

„Împreună pentru viaţă”: Cursuri de prim ajutor la Moşniţa Nouă

1450
DISTRIBUIȚI

Centrul Medical „Medpoint” – Dr. Săndesc Moşniţa Nouă, împreună cu Asociaţia pentru Anestezie-Terapie Intensivă „A. Mogoşeanu” Timişoara organizează vineri 19.10.2017 ora 12.00, un Curs de resuscitare şi prim-ajutor cu personalul din Primăria Comunei Moşniţa Nouă.

Cunoaşterea măsurilor de prim-ajutor de către cetăţeni poate contribui la salvarea de vieţi omeneşti şi este considerată unanim un indicator al nivelului de civilizaţie al unei societăţi. Centrul Medical „Medpoint” se alătura Asociaţiei pentru Anestezie-Terapie Intensivă „A. Mogoşeanu”, într-un proiect organizat în parteneriat cu Primăria Moşniţa Nouă, care are ca obiectiv realizarea mai multor cursuri de acest tip în comuna Moşniţa Nouă. Astfel, evenimentul de vineri va fi urmat de alte cursuri ce se vor organiza în şcoli, precum şi pentru companiile ce activează în comuna Moşniţa Nouă. Cursul include o parte teoretică şi una practică, de exersare pe manechine speciale de resuscitare. Participanţii vor primi o Diplomă de absolvire a cursului, care va fi coordonat de prof. dr. Dorel Săndesc.

Cursul este oferit gratuit. Cei interesaţi se pot adresa pentru informatii şi programare cursuri la Centrul Medical „Medpoint” Dr. Săndesc, str. Oslo nr. 3, Moşniţa Nouă; contact: 0741293604; medpointsandesc@gmail.com

Centrul Medical „Medpoint” Dr. Săndesc asigură într-un sediu modern servicii medicale de Medicină de Familie precum şi în diverse specialităţi: Medicină Internă, Cardiologie, Neurologie, O.R.L., Dermatologie, Ortopedie, Recuperare medicală, Kinetoterapie, Ozonoterapie. Centrul este în contract cu Casa Judeţeană de Sănătate.

Comentarii

comentarii