Acasă Actualitate Târguri de accesorii fashion și de sănătate, teatru de păpuși și alte...

Târguri de accesorii fashion și de sănătate, teatru de păpuși și alte surprize, în week-end, la Iulius Mall

1059
DISTRIBUIȚI

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall Timişoara. Pasionatele de modă sunt așteptate la un târg de accesorii fashion, copiii se vor amuza la teatru de păpuși, cei aflaţi în căutarea unor remedii naturale sunt invitaţi la un târg de sănătate, specialiştii în biliard se vor întrece într-o competiţie internaţională, iar numeroase alte surprize sunt pregătite cu ocazia Zilei Armatei României.

Pentru că femeile iubesc bijuteriile şi accesoriile care le pun frumuseţea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele şi domnişoarele vor găsi 20 de expozanţi, care le vor încânta cu creaţiile lor originale.

În aceeaşi perioadă, parterul Iulius Mall găzduieşte Târgul de Sănătate și Frumusețe. Miere, săpunuri, creme naturale, medicinale sau fără parabeni, uleiuri, şampoane, ceaiuri, tincturi, produse de îngrijire spa, argilă albastră sunt doar o parte dintre articolele pe care cei aproximativ 25 de expozanţi le-au pregătit pentru public. Nu vor lipsi condimentele pentru detoxifiere, pentru sportivi sau produsele pentru diabetici sau ghetuţele ortopedice, ideale în sezonul rece.

Sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal” vor fi prezenți la Iulius Mall Timişoara pentru a sărbători în avans Ziua Armatei României. Publicul este invitat să vadă mai de aproape un elicopter I.A.R. 330 Puma M, să participe la expoziţii şi concerte de fanfară, să admire ţinutele militare şi să se fotografieze la foto corner-ul tematic din mall.

Sâmbătă şi duminică, Clubul Black Box din Iulius Mall organizează competiţia internaţională de biliard Timişoara Open 2K17. Cu această ocazie, duminică, clienţii mall-ului sunt invitaţi să asiste la semifinalele, finalele şi meciul demonstrativ de trickshot care se vor desfăşura în zona magazinului Intersport, de la ora 16.00.

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Capra cu trei iezi”, spre încântarea celor mici.

Comentarii

comentarii