Acasă Actualitate În mai, Iosif Csaba Pál, episcop diecezan, se roagă online cu familiile...

În mai, Iosif Csaba Pál, episcop diecezan, se roagă online cu familiile din Timiș, pe o rugăciune a Papei Francisc

618
DISTRIBUIȚI
????

Episcopia Romano Catolică Timișoara atenționează că, în cursul lunii mai, Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan se roagă prin intermediul internetului împreună cu membrii diferitelor familii, grupuri sau comunități.

În cadrul acestor întâlniri se rostește rugăciunea Sf. Rozariu și o rugăciune a Sf. Părinte Papa Francisc recomandată pentru luna mai.

În cursul zilelor trecute, Episcopul Diecezan s-a rugat cu membrii  mai multor grupuri de tineret, coruri bisericești și familii.

Dacă sunt familii doritoare să se roage împreună cu Episcopul Diecezan, sunt rugați să se adreseze paginii de Facebook a Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara în mesaj privat, punând totodată la dispoziție și o posibilitate de contact: https://www.facebook.com/Episcopia-Romano-Catolică-TimișoaraBistum-TemeswarTemesvári-Egyházmegye-1786562278280073.

Luni 11 mai, la ora 20.00, Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan se va întâlni prin intermediul internetului cu responsabilii și reprezentanții mișcărilor ecleziale din Dieceza de Timișoara.

Episcopia Romano Catolică mai informează că, datorită epidemiei, formarea adulților laici continuă, profitând de posibilitățile oferite de tehnologie. Cursurile de formare a laicilor, începute între 21-22 februarie. La curs au participat peste 100 de persoane din diferite parohii din Dieceză. Scopul acestei instruiri este de a învăța cum să fim ucenici ai lui Isus. Acest curs este destinat creștinilor laici, adulți, care doresc să crească în credință și vor să slujească în secolul în care trăiesc.

Următorul curs va avea loc în data de 8 mai, începând cu ora 18:00 tot prin intermediul internetului, în cadrul căruia mai multe persoane vor da mărturie.

Conversațiile în grupuri mici se vor face tot cu ajutorul internetului. Datele acestora sunt hotărâte de fiecare grup în parte. Pentru mai multe informații sau întrebări cei interesați pot accesa pagina de Facebook a Pr. Zsolt Szilvágyi, vicar episcopal pentru pastorație: https://www.facebook.com/szilvagyi.zsolt.

Comentarii

comentarii