Acasă Actualitate În timp ce Robu se lăuda cu Timișoara fără interlopi, hoții au...

În timp ce Robu se lăuda cu Timișoara fără interlopi, hoții au furat 50.000 de euro de la Casa de Pensii Timiș

1229
DISTRIBUIȚI

După ce a eșuat lamentabil într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, în care a calomniat un jurnalist din Timișoara, Nicolae Robu a continuat și pe Facebook. Acuzat că are printre prieteni și angajații din primărie persoane cu legături în lumea interlopă, primarul postat pe rețeaua de socializare mesaje prin care susține că la Timișoara nu există interlopi.

”Una din calitățile cele mai importante ale orașului nostru este securitatea. Dacă în alte părți, diverse clanuri interlope își terorizează semenii, încât oamenii cumsecade duc groază să iasă din casă, în Timișoara, așa ceva nu se poate imagina! Și, cu mine ca Primar, s-a terminat și cu parangheliile în stradă și cu paradele estivale de mașini luxoase, ce blocau traficul”, a scris duminică Nicolae Robu.

Iar mesajele au continuat și luni: ”Nici urmă de interlopi care să perturbe miile și miile de timișoreni și oaspeți ce-au umplut vastul areal pietonal al orașului, malurile Begăi și salba de parcuri! Cum poate cineva spune că un asemenea oraș este sub teroarea interlopilor?! RUȘINE CALOMNIATORILOR!”.

Dacă mai era necesar, cel de al doilea mesaj a fost infirmat chiar în momentul în care primarul în scria. Întreaga țară a aflat, luni dimineața, de jaful de 50.000 de euro de la Casa de Pensii Timiș. Jaf comis probabil de calomniatorii lui Robu, pentru că altfel nu se explică.   

Comentarii

comentarii