Acasă Eveniment Incendiu violent în Mehadia. Patru case au fost cuprinse de flăcări. Drumul...

Incendiu violent în Mehadia. Patru case au fost cuprinse de flăcări. Drumul European 70, blocat mai bine de trei ore de maşinile pompierilor

825
DISTRIBUIȚI

Patru case au fost cuprinse de flăcări, vineri seară, în Mehadia, o localitate din Caraş-Severin. Peste trei ore, circulaţia pe Drumul European 70 din apropiere a fost blocată de maşinile pompierilor. Coloana de autovehicule s-a întins pe mai bine de 20 de kilometri.

Pompierii au avut o misiune dificilă, vineri noapte. O casă cu patru camere din Caraş-Severin a ars în întregime. Focul a fost atât de puternic, încât s-a extins la alte trei case din vecinătate.

Alarma s-a dat pentru pompierii din două judeţe, iar intervenţia a fost o reală desfăşurare de forţe.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Am intervenit cu 5 autospeciale, 3 ale detaşamentului Caransebeş, una de la SVSU Băile Herculane şi una, în sprijin, de la detaşamentul Orşova. Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile depozitate, în anexele din spate fiind şi multe grajduri, a fost depozitat fân.

Circulaţia pe Drumul European 70 a fost oprită pentru mai bine de trei ore, după ce autospecialele pompierilor au blocat traficul. Coloana de maşini blocate s-a întins pe 20 de kilometri.

25 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai bine de patru ore. Focul a ajuns şi la mai multe grajduri ale gospodăriilor.

Pompierii au şi o primă ipoteză pentru declanşarea incendiului.

Aurelian Miloş, ISU Caraş-Severin: Din primele cercetări se pare că de la un mijloc de încălzire, o sobă şi materiale de încălzire depozitate în jurul coşului de fum.

Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Comentarii

comentarii