Acasă Actualitate Isprăvile șefului Poliției Locale Timișoara

Isprăvile șefului Poliției Locale Timișoara

2338
DISTRIBUIȚI

Despre Dorel Cojan, numit, adesea, cu ”amiciție”, ”milițianul Cojan”, de către timișoreanul Corneliu Vaida, se știu destule. Vanitos, infatuat, lipsit de respect față de mulți colegi, mare admirator al femeilor (ceea ce, într-un fel, poate fi de… bine), dar slugarnic cu stăpânul Nicolae Robu, el este (încă) directorul Poliției Locale Timișoara.

Poliția are un parc de mașini, evident necesare, dar una dintre mașini este folosită numai de Dorel Cojan. Sursele noastre susțin că aceasta este singura mașină fără GPS, așadar, șoferul ei, Cojan (milițian), personal dispune de ea. Nu de mult, în data de 19 februarie drumul mașinii a fost la PECIU, la o aruncătură de băț de Timișoara. Mașina, condusă de milițianul Cojan s-a oprit la restaurantul Nedeia, dar Cojan nu a mers acolo singur, ci cu ”pupila” sa, Gina, renumita Gina, pe numele său, Georgiana Mihăilă Velicu, cei doi fiind într-o colaborare armonioasă, cunoscută în întreaga Poliție Locală. ”Doamna Gina”, cu mașina cu numărul TM 81 GIN, alături de ”mentorul Dorel Cojan” au stat la Peciu mai bine de două ore…

Și astfel de plecări au loc constant, în timpul programului, pe banii noștri, ai timișorenilor, pe bani publici, adică, șefa Gina fiind responsabila domeniului ”dispecerat”, locul în care noi, timișorenii, sunăm disperați pentru a sesiza numeroasele mizerii din orașul Timișoara: gălăgia nopții, scandalul din barurile ce depășesc limita programului, veșnicele depozite clandestine de gunoi… etc. Dar nu ”doamna Gina” răspunde la telefon, nu, ea face ”situații”.

În curând, vor avea loc decernările ”plăcuțelor” pentru cei merituoși în Poliția Locală. Oare, ”doamna Gina” nu este pe listă???

Dorel Cojan, acest directoraș cu mandate prelungite fără respectarea legislației, va trebui anchetat urgent.

DNA, nicio reacție?

Comentarii

comentarii