Acasă Monden/Lifestyle Joey Brown – „Regina unghiilor”, vine de la Hollywood, la Timişoara

Joey Brown – „Regina unghiilor”, vine de la Hollywood, la Timişoara

725
DISTRIBUIȚI

Madonna, Jenifer Lopez, Cameron Diaz, Charlize Teron şi Beyonce sunt clientele fidele ale lui Joey Brown

Joey Brown – „Regina unghiilor” de la Hollywood, va lansa, în premieră, la Timişoara, alături de reprezentanţii OPI România, Colecţia Primăvară / Vară 2010 „HONG KONG” – Extremele Oraşului. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 3 martie, la Hotel Boavista.
Colecţia “HONG KONG” de la OPI defineşte aspectul unghiilor pentru primăvara şi vara 2010, cu nuanţe inspirate de contrastele unei metropole precum Hong Kong. „Nu căutaţi mai departe de portul Hong Kong pentru a vedea juxtapunerea uimitoare a vechilor vase şi ambarcaţiuni reflectate în imaginea strălucitoare, impunătoare a zgârie-norilor” – spune Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. „Această frumoasă şi proaspătă alăturare – de nou şi de vechi; tradiţie şi inovaţie; elemente ale stilului clasic şi liniile moderne, pătrunzătoare – reprezintă culorile – muză în acest sezon de retrezire la viaţă a modei”.
Colecţia Primăvară / Vară 2010 „HONG KONG” este caracterizată prin amestecul eclectic de nuanţe unice, speciale: portocaliu intens, auriu strălucitor, caramel luxuriant, verde închis sofisticat şi nuanţa norocoasă tradiţională a Chinei – roşul intens pe unghii. Alb-argintiu, roz şi mov dulce sau albastru seren oferă un contrast modern, cu totul aparte.
Joey Brown şi Suzi Weiss-Fischmann recomandă purtarea acestor nuanţe pentru a accesoriza tendinţele puternice, delicate, sexy ale acestui sezon, care includ liniile fluide ce urmăresc forma corpului; rochiile strâmte, costumele deux-pieces; texturile din piele si metal; căptuşelile îndrăzneţe şi strălucitoare, fluturii coloraţi de boho şi imprimeurile florale.
Cu ocazia lansării în premieră la Timişoara a Colecţiei „HONG KONG” vor fi prezentate ultimele noutăţi în materie de culoare şi modele în manichiură şi pedichiură. Invitata de onoare, Joey Brown, Top Corporate Trainer a companiei care are sediul chiar la Hollywood. Supranumită „Regina unghiilor”, aceasta are o experienţă de peste treizeci de ani în domeniu şi este cea care, alături de echipa sa de specialişti şi stilişti OPI creează şi impune tendinţele mondiale în domeniul manichiurii şi pedichiurii pentru vedetele din lumea-ntreagă.
“Pentru tendinţele primăvară – vară 2010, frumuseţea este definită prin individualitate” – a spus cea care, cu un an înainte se sfătuieşte cu designeri precum Donna Karan, Karl Lagerfeld, Gay Matiolo sau Valentino în privinţa tendinţelor din modă în fiecare sezon. “Este anotimpul exprimării spiritelor libere atât în culoare, cât şi în modă şi de aceea gama de culori din colecţia HONG KONG reprezintă un accesoriu perfect pentru orice nou look. În acest sezon se poartă ţinutele cu stil fluid şi romantic, dar şi cel sport care este pus în evidenţă prin dungi”. Nuanţele alb-delicat, roz pal, coral dulce, bronz de vară, roz terra cotta, verde strălucitor, roşu portocaliu, violet sau roşu (red-hot) îmbină spiritul liber cu frumuseţea şi au fost deja alese de multe vedete precum Nicole Kidman, Olivia Newton John, Elle MacPherson, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Portia de Rossi, Naomi Watts, Megan Gale sau Melissa George. Nu întâmplător, pentru că de Joey Brown „ascultă” mai toate vedetele de la Hollywood. Ea se ocupă personal de manichiura, modelul şi nuanţa ojei a majorităţii starurilor invitate sau nominalizate la Gala Premiilor Oscar. Madonna, Jenifer Lopez, Cameron Diaz, Charlize Teron şi Beyonce sunt clientele fidele ale lui Joey Brown, un model de modestie şi de profesionalism de la care au avut si vor avea de învăţat sute de neil-stylisti români care vor să se perfecţioneze în arta manichiurii şi îngrijirii mâinilor.
De două ori pe an, OPI lansează direct de la Hollywood colecţii cu nuanţe unice care se potrivesc celor mai noi trenduri mondiale din vestimentaţie şi accesorii. Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director ştie mereu ce se va purta şi se consultă cu Joey Brown care va promova în toată lumea noua colecţie. “La fiecare început se sezon OPI, ai cărui clineţi fideli suntem, lansează cel puţin zece colecţii de game de culoare în 75 de ţări de pe cinci continente. Româncele sunt tot mai informate, sunt deja la curent cu ultimele tendinţe în modă şi vor să beneficieze de experienţa specialiştilor de la cel mai fashion, trendy & glamour brand de manichiură din lume de care se pot bucura la ele acasă”, spun organizatorii de la OPI România şi TOP LINE

 

Comentarii

comentarii