Acasă Actualitate Johnson&Johnson, vaccinul cel mai popular, luni, în Timiș

Johnson&Johnson, vaccinul cel mai popular, luni, în Timiș

289
DISTRIBUIȚI

Numărul de persoane vaccinate împotriva COVID-19, luni, 6 septembrie, în Timiș a fost de 411, cu 300 mai multe decât duminică. Pentru prima dată, cele mai multe doze administrate au fost din serul produs de Johnson&Johnson – 207. Alte 192 de doze administrate luni au fost produse de Pfizer, în timp ce serurile produse de Moderna și AstraZeneca s-au administrat în număr de 11, respectiv 2 doze. Pe lângă persoanele care au primit luni unica doză de Johnson&Johnson, și alte 99 de persoane au finalizat schema de vaccinare cu celelalte trei tipuri de vaccin.

Numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei și până în prezent, în centrele de vaccinare din județul Timiș este de 226.411. Altora 5.892 li s-a administrat, până acum, doar prima doză de vaccin împotriva COVID-19. În total, vorbim de 426.748 de doze de vaccin administrate în Timiș. Reacții adverse au fost raportate în 154 de cazuri, adică în proporție de 0,03%.

„Vaccinarea este soluția optimă pentru imunizarea împotriva COVID-19, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică)”, amintesc reprezentanții DSP Timiș.

Comentarii

comentarii