Acasă Actualitate Joi, Colterm a raportat avarii la alte trei puncte termice

Joi, Colterm a raportat avarii la alte trei puncte termice

DISTRIBUIȚI

În ultima perioadă, reprezentanții Colterm raportează zilnic noi avarii la rețeaua de termoficare. Nici ziua de joi, 18 noiembrie, nu face excepție, existând probleme care au dus la oprirea furnizării apei calde sau a căldurii la trei puncte termice. Ca de fiecare dată, reprezentanții companiei promit că vor încerca să rezolve până la ora 16.00 problemele. Mai exact, avarii sunt la:

  • PT 10B – Zona Ștefan cel Mare – Oprită apa caldă pentru finalizarea lucrărilor pe fonduri europene. Afectează imobilele de pe străzile Ștefan cel Mare și Șt. O. Iosif;
  • PT 21 – Zona București – Oprită apa caldă pentru finalizarea lucrărilor pe fonduri europene. Afectează imobilele de pe străzile  București și Martir Miroslav;
  • PT SDM – Zona Eternității – avarie conductă apă caldă și căldură. Afectează imobilele de pe străzile Eternității și Steaua.

„Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, precizează Ofelia Herghelegiu, purtător de cuvânt al Colterm.

Comentarii

comentarii