Acasă Actualitate La Arad, mită electorală la școală

La Arad, mită electorală la școală

459
DISTRIBUIȚI

PDL este acuzat, la Arad, de mită și propagandă electorală în școli. Social-democrații arădeni spun că mita electorală este o caracteristică a PDL Arad. Ei îi acuză pe Gheorghe Falcă şi pe parlamentarii PDL de Arad că au început deja să distribuie pachete şi cadouri, inclusiv în şcolile din oraş. Un astfel de exemplu este Şcoala Generală nr. 5, unde copiii au primit dulciuri cadou, însoţite de o felicitare pe care apar numele primarului Gheorghe Falcă şi al deputatului Lucian Riviş Tipei. „Este o acţiune tipică pentru PDL, de a câştiga bunăvoinţa arădenilor prin cadouri. Este inacceptabil faptul că PDL desfăşoară astfel de activităţi în şcoli.

Dacă au oferit cadourile de dragul copiilor, nu trebuiau să adauge materiale cu iz propagandistic. Felicitarea cu numele celor doi politicieni a fost adăugată pentru a ajunge, de fapt, la părinţii acestor copii.

Eu sunt, totuşi, bucuros că toate aceste acţiuni de propagandă sunt respinse de o bună parte a arădenilor, care ne contactează şi ne cer să luăm atitudine. Oamenii conştientizează tot mai mult că aceste cadouri sunt tot din banii lor, din banii publici pe care cei de la PDL îi folosesc pentru a-şi face propagandă electorală. Mulţi arădeni se simt jigniţi pentru că li s-au tăiat salariile, iar acum li se aruncă dinspre PDL câteva firimituri.

Toate aceste acţiuni electorale în şcoli au loc cu largul concurs al inspectorului general Mirela Aldescu, un şef de instituţie publică a cărei slugărnicie faţă de PDL este bine cunoscută”, a declarat Laurenţiu Hălmăgean, co-preşedintele organizaţiei municipale USL Arad.

Comentarii

comentarii