Acasă Economic Lagardère Travel Retail a inaugurat primele sale magazine din noul terminal Schengen...

Lagardère Travel Retail a inaugurat primele sale magazine din noul terminal Schengen al Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara

DISTRIBUIȚI

Lagardère Travel Retail a deschis astăzi 4 magazine în cadrul evenimentului de inaugurare a noului terminal al Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, care va procesa zborurile din spațiul Schengen. So! Coffee și Relay sunt brand-urile care vor deservi călătorii aflați în tranzit pe noul terminal de plecări Schengen, continuând dezvoltarea companiei în regiune. Lagardère Travel Retail este prezentă în aeroportul din Timișoara încă din 2005 când a inaugurat magazinul Relay.

De la 31 martie România va intra în spațiul Schengen aerian si maritim. Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara deschide un nou terminal care va acomoda toate zborurile cu destinații din spațiul Schengen. Noul terminal are o suprafață totală de 12.000 de metri pătrați, va dispune de 6 filtre securitate, 18 ghișee check in și 6 porți de îmbarcare. Investiția totală pentru realizarea sa a fost de 40 milioane de Euro, finanțate prin POIM, fonduri guvernamentale și bugetul propriu al aeroportului.

În total, Lagardère Travel Retail va fi prezent în noul terminal cu 5 magazine, dintre care 2 Relay, 2 So! Cofffee și un concept nou de food-service care se va deschide ulterior, alături de magazinul 1Minute situat în terminalul de Sosiri Schengen, acoperind astfel o paletă largă de nevoi ale călătorilor.

Rămânem consecvenți în angajamentul luat acum aproape 30 de ani față de România, acela de a duce serviciile de travel retail la cele mai înalte standarde și de a fi aproape de călătorii care tranzitează România. Aeroportul din Timișoara este parte din strategia mai amplă a companiei, aceea de a investi și profesionaliza serviciile pentru toate aeroporturile regionale din România și de a fi prezenți în noile terminale care se vor construi la Cluj, Iași, Craiova sau Sibiu. Lagardère are deja 15 puncte active în județul Timiș care anul trecut au înregistrat peste 1,6 milioane de tranzacții, iar cele 4 magazine deschise astăzi în aeroport completează în mod natural oferta pe care o punem la dispoziția călătorilor care vor tranzita noul terminal din Timișoara. a declarat Marius Văcălău, CEO Lagardere Travel Retail România.

 

Comentarii

comentarii