Acasă Actualitate Laila Onu, directorul Fundației Pentru Voi din Timișoara, în topul celor mai...

Laila Onu, directorul Fundației Pentru Voi din Timișoara, în topul celor mai nominalizați inovatori sociali

DISTRIBUIȚI

Laila Onu, directorul general al Fundației Pentru Voi Timișoara, se regăsește și în varianta updatată a hărții din 2022, în Topul celor mai nominalizați inovatori sociali și susținătorii lor, categoria “inovator consacrat”.

De mai bine de 40 de ani, Ashoka a construit și a dezvoltat cea mai mare rețea de antreprenori sociali de top din lume. În anul 2017 a fost întocmită, în premieră,  Harta Inovatorilor Sociali din România, reţea dens conectată, diversă şi cu un nucleu bine definit. În 2022, Ashoka a refăcut această harta.

Unitatea Protejată “Pentru Voi” este un model de întreprindere socială  al cărei obiectiv principal  îl reprezintă integrarea profesională a persoanelor cu dizabilități intelectuale, care se confruntă cu dificultăți serioase pe piață muncii. A fost înființată cu scopul de a le oferi un loc de muncă, într-un mediu protejat, adaptat nevoilor lor, în care adulții cu dizabilități intelectuale să poată munci, să se simtă utili în siguranță, valorizați și iar muncă lor să fie remunerată.

“Va invităm să vizități  magazinul nostru online, unde sunt câteva modele cu produse și servicii realizate în cadrul unității noastre protejate www.pentruvoi.ro/magazin-online/ 

Din multitudinea de oferte de pe internet, de tricouri, căni, trăistuțe sau alte produse personalizate, ori oferte de roll-up-uri, afișe, cărți de vizită, broșuri, flyere etc., DE CE să le alegi pe ale noastre?

Pentru că sunt unice și speciale, asemeni celor care le-au creat, ourtand amprenta persoanelor cu dizabilități intelectuale de la Pentru Voi; satisfacția ta e dublă: îți faci ție o bucurie și sprijini serviciile sociale ale fundației. Dacă ai o firma cu mai mult 50 de salariați, datorezi o taxa  Statului, pentru fondul de handicap. O poți transformă într-o investiție pentru firma ta!”, este mesajul celor 200 de beneficiari ai Fundației Pentru Voi Timișoara, marți 23 august 2022.

Comentarii

comentarii