Acasă Economic LASTING distribuie aparate de proiecţie Optoma

LASTING distribuie aparate de proiecţie Optoma

398
DISTRIBUIȚI

LASTING, unul dintre cei mai dinamici distribuitori cu valoare adăugată de pe piaţa românească de IT şi de echipamente de comunicaţii a semnat un parteneriat cu Optama, cel mai renumit brand de aparate de proiecţie din Marea Britanie.
Compania românească LASTING are ca scop urmărirea unei creşteri a vânzărilor pentru zona EMEA, Rusia şi Europa de Est, folosind în acest sens, toate canalele de distribuţie, integratori de sisteme, reselleri locali, furnizorii de servicii şi retaileri. Partenerii LASTING cuprind toate segmentele de piaţă, SOHO, SME şi LA.
„Obiectivul nostru este să oferim cea mai bună calitate, cea mai mare valoare a produsului, la un preţ competitiv. Acest parteneriat cu Optoma, lider mondial pentru o gamă vastă de produse inovatoare ne extinde portofoliul de produse pe partea echipamentelor de proiecţie, ajutându-ne să răspundem mai bine nevoilor clienţilor şi să distribuim produse consacrate şi premiate”, a spus Petre Ilinca, noul Business Manager LASTING al produselor Optoma.
“Prin capacitatea sa de a vinde o gamă largă de proiectoare , atât modele special create pentru educaţie, cât şi pentru birouri sau conferinţe, LASTING răspunde optim strategiei noastre de distribuţie” mărturiseşte Mike Gregory, director de vânzări al Optoma pentru Rusia şi Europa de Est. „Optoma a devenit brandul distribuitor de sisteme de proiecţie cu cea mai mare creştere DLP din EMEA, datorită modului în care a reuşit să combine produsul potrivit, cu preţul potrivit. Suntem astfel dornici să identificăm cei mai potriviţi parteneri de distribuţie care să ne reprezinte pe pieţele lor locale. Astfel, sunt bucuros să anunţ parteneriatul cu LASTING, unul dintre liderii furnizării de soluţii IT din România,” a mai adăugat Mike Gregory.
 

Comentarii

comentarii