Acasă Sport Leii din Banat joacă în deplasare, cu SCMU Craiova, iar sâmbătă, acasă,...

Leii din Banat joacă în deplasare, cu SCMU Craiova, iar sâmbătă, acasă, cu Rapid București

DISTRIBUIȚI

Leii din Banat joacă două meciuri în această săptămână: miercuri, ei evoluează în deplasare, cu SCMU Craiova, la ora 19.00, iar sâmbătă au meci acasă, cu Rapid București, de la 18.30.

Partidele contează pentru etapa a III-a și a IV-a din faza Top 10 a Ligii Naționale. În partida de mâine, alb-violeții țintesc revanșa, după ce oltenii s-au impus la Timișoara, la începutul acestei luni.

„Va fi un meci foarte dificil la Craiova, dar mergem acolo cu gândul la victorie. Atât timp cât noi ne facem temele, ceea ce se petrece, și suntem 100% mental acolo, nu o să avem probleme. Se întâmplă uneori să nu se lege lucrurile în meciuri, dar încercăm să rezolvăm problemele în primul rând de la antrenamente”, spune Edward Petrescu.

Baschetbalistul nostru a avut cea mai convingătoare evoluție a sezonului în recentul joc de la Cluj: 12 puncte, 3 recuperări, două pase decisive, cu 14 la eficacitate.

„Încerc să-mi ajut echipa cât pot de mult, în special în apărare. Nu am făcut calcule în vestiar pentru aceste trei etape rămase, dar vom juca fiecare meci la victorie și apoi vom vedea unde ne situăm”, mai spune Edward Petrescu.

 

Comentarii

comentarii