Acasă Economic Linked Culture – prima conferință din Timișoara dedicată marketingului și managementului cultural

Linked Culture – prima conferință din Timișoara dedicată marketingului și managementului cultural

DISTRIBUIȚI

PRbeta anunță conferința Linked Culture, ce va avea loc în 21-22 martie, la INCUBOXX, în Timișoara. Cea de-a treia ediție este dedicată managementului și marketingului cultural de astăzi și propune o întâlnire în care operatorii culturali invitați și specialiștii din domeniu vor povesti despre cum au reușit să miște comunități, despre ce fonduri culturale se pot accesa și prin ce metode, cât și despre cum se poate îmbunătăți felul în care sunt percepute evenimentele pe care le comunică sau le organizează.

“Așteptăm cu nerăbdare această nouă ediție. Lista cu invitați este wow, iar temele de discuție vor atrage și ele atenția și interesul oamenilor. Anul acesta, pe lângă evenimente și festivaluri, vrem să punem mai mult în lumină arta contemporană, să introducem ateliere care asigură transferul de know-how, plus câteva evenimente conexe, care vor extinde publicul și nivelul de interacțiune al conferinței.” a declarat Oltea Zambori, Managing Partner PRbeta Agency.

Linked Culture a devenit un eveniment recunoscut și apreciat de către operatorii culturali și profesioniștii din domeniu, cu precădere din Timișoara și din Ardeal, bucurându-se de prezența a peste 250 de participanți. Formatul conferinței îmbină prezentări, dezbateri și ateliere practice, încurajând schimbul liber de idei și experiență.

Conferința Linked Culture facilitează comunicarea între oamenii creativi și întreprinzători, managerii culturali, artiști, reprezentanți ai instituțiilor culturale din zona centrală și de vest a țării, studenți și toți cei care sunt interesați de domeniu. De asemenea, aduce în discuție importanța extinderii domeniului culturii prin profesionalizarea managementului cultural și a înțelegerii strategiei vaste de marketing, abordând exemple din întreg sectorul cultural și artistic, cu ajutorul profesioniștilor invitați care activează în această arie.
Primii invitați anunțați ai acestei ediții, sunt: Marius Chivu – redactor-editor al revistelor Dilema veche şi Iocan, Vasile Ernu – scriitor și coordonator evenimente la Londophone & Londohome, Amelia Gheorghiță – PR la Muzeul Național al Literaturii Române Iași și responsabilă de comunicarea și promovarea Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT și Luiza Vasiliu – scriitoare și coordonatoare a publicației culturală Scena9.

Zilele acestea urmează să fie anunțați și ceilalți speakeri ai ediției din 2019.

Mai multe informații despre conferință, ateliere și speakerii invitați se găsesc pe www.prbeta.ro/linkedculture

Evenimentul va avea loc la Timișoara, în 21-22 martie 2019, la INCUBOXX.
Prețul unui bilet early bird pentru prima zi din cadrul Conferinței Linked Culture este de 99 lei, iar cel pentru participarea la fiecare workshop din cea de-a doua zi, este de 49 lei.
Biletele pot fi achiziționate în format electronic pe: www.prbeta.ro/linkedculture.

Comentarii

comentarii