Acasă Cultura Literatură şi caritate la Timişoara, pentru victimele inundaţiilor din Serbia

Literatură şi caritate la Timişoara, pentru victimele inundaţiilor din Serbia

DISTRIBUIȚI

afis-WEBSâmbătă, 7 iunie, de la ora 18, Uniunea Sârbilor din România, cu sediul în Timişoara, organizează, în Cuib d’Arte, str. Mărăşeşti nr. 14, o seară literară caritativă intitulată „Alături de Serbia”, în cadrul căreia vor avea loc lecturi de poezie şi proză.

Scopul evenimentui este de a strânge ajutoare financiare pentru victimele recentelor inundaţii din Serbia.

USR le oferă timişorenilor atât prilejul de a participa la un eveniment literar de calitate, cât şi posibilitatea de a oferi sprijin financiar prietenilor vecini, sârbi, aflaţi într-un moment de cumpănă.
Invitaţi sunt scriitorii: Marius Aldea, Tudor Creţu, Radu Pavel Gheo, Bogdan Munteanu, Milana Petrov, Alexandru Potcoavă, Ana Puşcaşu şi Aleksandar Stoicovici). Se poate contribui la final cu orice sumă, banii donaţi urmând să intre în contul umanitar deschis de U.S.R (Uniunea Sârbilor din România, CF 4481721, RO46RNCB0565049294930001, Banca Comercială Română).

De asemenea, până în data de 30 iunie, donaţiile pot fi făcute şi prin SMS, la numărul 8825,suma alocată cauzei fiind de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului, iar în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Comentarii

comentarii