Acasă Actualitate Lucrări și spălări pe rețeaua Aquatim. Unde se oprește apa săptămâna viitoare?

Lucrări și spălări pe rețeaua Aquatim. Unde se oprește apa săptămâna viitoare?

DISTRIBUIȚI

În săptămâna 27 iunie – 1 iulie, Aquatim a programat mai multe intervenții de spălare a rețelei, dar și o lucruare de legare a conductelor. Astfel, se va opri apa, pentru câteva ore, pe câteva străzi din Timișoara și în alte trei localități din județ.

Luni, 27 iunie, între orele 8-14 se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în Ohaba-Forgaci și Sacoșu Turcesc. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. De asemenea, de-a lungul întregii săptămâni, zilnic între orele 9-15, tot pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție se va opri apa și în Izvin.

„Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

În ceea ce privește lucrarea anunțată, aceasta va avea loc în Timișoara. Mai exact, marți, 28 iunie, între orele 8-20 se vor executa legături de conducte la intersecțiile străzii Orion cu străzile Icar și Martir Vasile Balmuș. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Orion, Martir Vasile Balmuș, Aleea Icar, Sirius, Aleea Azurului, Aleea Martir Eugen Nagy, Oglinzilor și Aștrilor.

Comentarii

comentarii