Acasă Politica Ludovic Orban dă semnalul: Nicolae Robu NU poate candida din partea PNL...

Ludovic Orban dă semnalul: Nicolae Robu NU poate candida din partea PNL la Primăria Timișoara

1970
DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban, preşedintele PNL, lasă să înţeleagă că Nicolae Robu, primarul PNL din Timişoara, nu poate candida din partea liberalilor pentru nou mandat, pentru că este trimis în judecată de DNA. În aceeaşi situaţie se află şi, Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare.

“Până la 1 martie organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile”, a declarat Orban, conform stiripesurse.ro.

Declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal

Declarații la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Național Liberal

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 24 februarie 2020

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2019, alături de alți inculpați, în dosarul privind casele naționalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în formă continuată.

Cătălin Cherecheş a fost reales în 2016 deşi se afla în arest preventiv, într-un dosar DNA. Edilul are două dosare penală în judecată, unul în anchetă şi unul clasat.

Comentarii

comentarii